Nyheter

Suncatcher Lotus

Lotus är en symbol för visdom och utveckling. Dessa söta solfångare passar bra att hänga i fönstret där de kan kasta vackra färgglada ljusbågar runt sig och med sin rostfria symbol lysa upp med sin energi i hela rummet. Längd 27 cm.

Produkt-ID: 1093
Kategori: Feng Shui » Vindspel och rumsdekorationer

Änglatarot, Svensk

Låt änglarna hjälpa dig att hitta svaren du söker. Det vackra illustrerade 78 korten i denna tarotkortlek kan ge dig dagliga budskap och förutsägelser. Oavsett om du är i behov av hopp, vägledning, insikter, kraft eller läkning guidar korten och änglarna dig till de svar du behöver för att leva ditt liv full ut. Innehåller även en 64 sidig rikligt illustrerad bok.

Produkt-ID: 9422
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Suncatcher Livets blomma

Livets blomma, en stark symbol för skydd! Dessa söta solfångare passar bra att hänga i fönstret där de kan kasta vackra färgglada ljusbågar runt sig och med sin rostfria symbol lysa upp med sin energi i hela rummet. Längd 27 cm.

Produkt-ID: 1092
Kategori: Feng Shui » Vindspel och rumsdekorationer

Suncatcher Healing Hand

Händer är ett gudomligt verktyg för att överföra universella helande krafter. Dessa söta solfångare passar bra att hänga i fönstret där de kan kasta vackra färgglada färgbågar runt sig och med sin rostfria symbol lysa upp med sin energi i hela rummet. Längd 27 cm.

Produkt-ID: 1094
Kategori: Feng Shui » Vindspel och rumsdekorationer

Suncatcher Ganesha

Ganesha tar bort hinder och står för andligt och materiellt välstånd. Dessa söta solfångare passar bra att hänga i fönstret där de kan kasta vackra färgglada färgbågar runt sig och med sin rostfria symbol lysa upp med sin energi i hela rummet. Längd 27 cm.

Produkt-ID: 1095
Kategori: Feng Shui » Vindspel och rumsdekorationer

Suncatcher Keltiska Knuten

Stärker och koncentrerar styrkan hos det tredje ögat och sinnet. Dessa söta solfångare passar bra att hänga i fönstret där de kan kasta vackra färgglada färgbågar runt sig och med sin rostfria symbol lysa upp med sin energi i hela rummet. Längd 27 cm.

Produkt-ID: 1096
Kategori: Feng Shui » Vindspel och rumsdekorationer

Suncatcher Triskell

Den roterande spiralen av tre symboliserar framåtriktad rörelse och andlig utveckling. Dessa söta solfångare passar bra att hänga i fönstret där de kan kasta vackra färgglada ljusbågar runt sig och med sin rostfria symbol lysa upp med sin energi i hela rummet. Längd 27 cm.

Produkt-ID: 1097
Kategori: Feng Shui » Vindspel och rumsdekorationer

Suncatcher Yggdrasil

Livets träd, en symbol för långt liv, visdom och styrka. Dessa söta solfångare passar bra att hänga i fönstret där de kan kasta vackra färgglada färgbågar runt sig och med sin rostfria symbol lysa upp med sin energi i hela rummet. Längd 27 cm.

Produkt-ID: 1098
Kategori: Feng Shui » Vindspel och rumsdekorationer

Barbieri Tarot

Paolo Barbieri är en sann formmästare, som genomsyrar sin konst med en säker vision samtidigt som den lämnar den öppen för tolkning och leder dig genom ett hav av förståelse. Denna tarotlek blandar det bästa av Barbieris fantastiska stil med tarotens spådomsdjup. Det är en tarotlek rikt på möjligheter.

Produkt-ID: 9059
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

The Healing Waters Oracle

Lås upp vattnets heliga mysterier. Från moderns vattniga värld till den här världens heliga vatten, det fysiska och mystiska elementet av vatten har vördats sedan urminnes tider som innehar kraften att läka. Lås upp vattnets heliga visdom och din medfödda förmåga att läka med detta fantastiska orakel.

Produkt-ID: 9568
Kategori: Tarot- och orakelkort » Orakelkort

Stranger Things Tarot, Svensk

Netflix prisbelönta serie Stranger Things blev en omedelbar succé. Nu kan du utforska Hawkings hemligheter mer ingående med hjälp av den första officiella Stranger Things tarotkortleken. Motiven är otroliga konstverk, inspirerade av ikoniska tarotkort och föreställer karaktärer, föremål och platser från den älskade serien. Den tillhörande boken hjälper dig att tolka korten.

Produkt-ID: 9423
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Cats Rule The World, Svensk

De vackra 78 tarotkorten och guideboken är det perfekta valet för alla som vill lära sig den antika konsten tarot och utveckla sina färdigheter. I boken finns också historisk bakgrundsinformation om tarot, hur man tolkar och hur man genomför läsning för sig själv, vänner eller familj.

Produkt-ID: 9424
Kategori: Tarot- och orakelkort » Tarotkort

Donuthalsband i Sodalit

Produkt-ID: 2227
Kategori: Stenprodukter » Smycken